Uusi vuosi, uusi kalenteri

01 tammikuuta Katsuja 1 Comments

Näin vuoden ensimmäisenä päivänä onkin hyvä aika esitellä uusi, tämän vuoden kalenteri. Olen jo esitellyt kalenterin tuunauksesta postaukset Mikä mania?, tarrat ja kalenterin tuunausta.

En edellenkään löytänyt itselle sopivaa valmista kalenteria, joten näppäränä likkana päätin tilata kannet erikseen ja tehdä siihen omat sisäsivut. Kannet tilasin Aliexpressin sivuilta, koska en halunnut mitään sikakalliita kansia ja minulla oli aikaa odottaa. Päädyin monen etsinnän jälkeen kultaiseen A5-kokoiseen rengaskansiin. Kannet oli tarjouksessa, joten maksoin niistä n. 20 euroa ja tosiaan Kiinasta tilattaessa joutuu hyvinkin odottamaan pari kuukautta. Näissä on aika napakka tuo nepparikiinnitys, joten jos kalenterista tulee liian paksu niin olen pulassa!


Kalenteri näyttää sisältä tältä. Muutama pieni tasku etukannen toisella puolella, minne saa tarroja ja muistilappuja mukaan. Kynäpidike on kauhean tiukka.


Tein ensimmäiseksi sivuksi tuollaisen shaker-sivun, mikä on lähinnä koristeena. Tähän väliin on tulossa vielä vuosinäkymä, johon en helppo merkitä esim. syntymäpäivät, työvuorot sekä muut tärkeät päivät.


Olen tehnyt jokaiselle vuodenajalle oman välilehden. Koska Suomen kieli on hyvin tönkköä, niin käytän paljon Lontoon kieltä. Näin ollen välilehdet on merkitty winter, spring, summer ja fall. Ja minullahan on viides vuodenaika, joka tulee olemaan christmas.





Välilehtien kuvat ovat itse ottamia, joten tämä on myös yksi hyvä tapaa pitää kalenteria muistona. Kalenterin viikkoaukeamalla on myös tilaa vapaalle kirjoitukselle, johon yleensä kirjoitan miten viikko on sujunut. Seuraavassa postauksessa kerron ja näytän viikkoaukeaman teosta ja millainen siitä omaan kalenteriin.

1 kommentti :

  1. Tosi hienoja nuo valokuva-välilehdet! Sekä kuvat että idea.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos :)