Vuosi 2016

01 tammikuuta Katsuja 0 Comments

Menneeseen vuoteen on mahtunut monenlaista muistoa ja tapahtumaa. Parhaiten muistan tämän vuoden siitä, koska tänä vuonna tajusin itseni tärkeyden. Vuosi on tuonut myös muutamia uusia harrastuksia ja työelämän muutoksia.

Alkuvuosi meni kivassa pakkasessa pyöräillen sekä metsässä että järven jäällä. Talvesta on tullut paljon mukavamapaa aikaa kuin aiemmin läskipyöräilyn ansiosta. Nautin suuresti luonnosta ja tänä vuonna metsässä olen viettänyt aikaa melkoisesti.



Talvella löysin ihan uuden harrastuksen itselleni, nimittäin kalenterituunauksen. Siitä olenkin täällä jo kirjoitellut. Kalenterin käytöstä on tullut monipuolisempaa ja antoisaa. Talvella innostuin myös värjäämään lankoja, joista tulikin ihanan raikkaita värejä kool aid -jauheiden ansiosta.



Keväällä läskipyöräily jatkui metsässä, mutta maantiepyörällä aloin hurauttaa työmatkoja. Talvella istutetut siemenet alkoivat itää mukavasti. Villasukkatehdas oli kovassa käynnissä ja niitä ikuistin kuvaamalla.


Alkukesästä nautin luonnon heräämisestä ja ihailin auringon nousuja yövuoroissa. Pyöräily jatkui kotona sekä työpaikalla , kun alkoin kuljettamaan vanhuksia riksapyörällä. Pyöräilykausi ei lopu koskaan!



Kesällä nautin luonnosta ja omasta yrttisadosta. Riippumattoilin, olin monta päivää mustikassa ja metsässä muutenkin. Metsässä mieli lepää ja murheet unohtuivat.


Kesälomalla hankin itselleni uuden työpöydän sekä silhouette leikkurin, jonka myötä kalenterituunaus ja askartelu sai uuden ulottuvuuden.

 

Syksyllä alkoi heijastinmania, joka jatkui joulukuulle asti. Syksy oli erityisen hyvää sienestysaikaa, joten metsässä vietin lisää aikaa.
 

Syksy jatkui jouluisten kirjoneuleiden, heijastimien ja kalenterituunauksen parissa.


Marraskuussa menin perinteisille kädentaitomessuille anopin kanssa. Uusia ideoita tuli ihan hirveästi eikä aika riittänyt millään kaikkeen! Sain päätöksen 85%:sta työajasta, joka oli suuri helpotus.


Jouluvalmistelut alkoivat näkyä kotona ja päätettiin miehen kanssa lähteä Pohjois-Karjalaan jouluksi. Varasin myyjäispöydän työpaikkani joulumyyjäisistä, minne tein joka ilta tuotteita. Joulukorteista tuli kaikkein upeimmat mitä olen tähän asti tehnyt.


Joulun vietimme tosiaan lumisissa maisemissa Pohjois-Karjalassa. Joulu meni syödessä ja rentoutuen. Joulunpyhinä en unohtanut neulomista.


Hyvää alkavaa vuotta kaikille!

0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)