Jos annat pikkusormen kalenterimanialle..

08 maaliskuuta Katsuja 0 Comments

..se vie koko sydämen ja vapaa-ajan! Vuosi tuli täyteen, kun hullaannuin kalenterimanian facebook -sivuilla. Paljon on vuoteen mahtunut kalenterien parissa. Monta harmaata hiusta ja monen tunnin surffailua netissä etsiessä sitä täydellistä kalenteria. Aluksi pidin kalenteria ihan tyhjään kirjaan. Se osoittautui itselleni liian hankalaksi ja vaativaksi, joten lopulta päädyin itse tehtyihin sivuihin ja kiinan kansiin.

Helmikuun alussa osallistuin kalenterimanian miittiin Tampereella monen muun kanssa. Näin kerta toisensa jälkeen mitä upeampia kalentereita! Olin aivan myyty näille ihanuuksille, kuten Heidi Swapp ja Color Crush -kalentereille. Traveller's notebook näytti myös kiehtovalta ja minulle tuli jo ajatus mihin sitä voisin käyttää. En vaan enää muista sitä! Ennen miittiä taisin joltakin kysyä miksi tarvitset noin monta kalenteria? Nyt ymmärrän sen. Tahdon kaikki kalenterit, koska ne ovat niin ihania!

Itselläni tämä mania sai tuulta alleen viime syksynä, kun ostin Silhouette Cameo leikkurin. Ilmaisia tarra-arkkeja tulostin ja leikkasin ahkerasti koko syksyn omaa kalenteria varten. Pikku hiljaa mielessä alkoi muodostua ideoita omista tarroista. Moni myös valitteli, ettei suomenkielisiä tarroja ole juurikaan saatavilla. Aluksi kokeilin muutamaa arkkia ja huomasin, että kysyntää on enemmänkin.

Nyt kansiossani on lähes 20 erilaista tarra-arkkia. Kalenterimanian ihanat tyypit ovat olleet mukana suunnittelemassa mm. kirosana-arkkia, mitä oli hauska tehdä! Monta muuta ideaa on myös jäseniltä tullut. Olen toteuttautunut toiveita. Erikoisempia toiveita ovat olleet espanjankieliset sanat ja raskausviikko tarrat. Tällä tavoin olen päässyt tutustumaan myös uusiin ihmisiin ja tarratarpeisiin. Mielessäni siintää jo monta uutta ideaa.

Tässä muutamia arkkeja joita olen toteuttanut:





0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)