Kalenterin tuunausta

05 toukokuuta Katsuja 0 Comments

Morjesta! Nyt esittelen teille uuden harrastukseni. Olen aina pitänyt paperiaskartelusta ja aina olen tehnyt itse onnittelu -ja joulukortit. Nyt tämä paperiaskartelu lähti vähän käsistä, kun törmäsin kalenterien tuunaukseen. Joskus nuorempana piirtelin aina kalenterin täyteen erilaisia kuvia, joten oikeastaan eihän tämä niin uusi harrastus olekaan! 

En ole varma missä oikeastaan törmäsin aiheeseen, mutta liityin välittömästi facebookin kalenterimania -ryhmään, josta luin varmaan kaikki kirjoitukset. Ensimmäinen viikko (olin sairaslomalla silloin) meni tutkiessa erilaisia kalentereita, happy planneria, pullet journalia jne. Pinterest on ollut myös osasyy tähän villitykseen! Aivan mielettömästi ideoita ja pää oli avain pyörryksissä, kun en oikein tiennyt mistä aloittaa. Planner Lovers Finland blogissa on paljon hyviä vinkkejä oman plannerin aloittamiseen. 

Koska en osannut päättää haluanko Happy plannerin, kikki.k:n, bullet journalin vai minkä niin päädyin aloittamaan aivan alusta! Eli kävin ostamassa muutaman erilaisen tyhjän kirjan ja aloin suunnittelemaan omaa planneria. Tein useita luonnoksia ja mietin, miten saisin siitä tehtyä itselleni sopivan. Aloitin hassusti huhtikuun puolivälistä, koska en malttanut odottaa toukokuun alkua.
Alla olevassa kuvassa näkyy ensimmäiset kolme viikkoa. Ylhäällä vasemmalla on ihan ensimmäinen viikko. Kuten huomaat niin se on aika tyhjän näköinen ja en ollut varma vielä millaisen siitä haluan.


Seuraavat kaksi aukemaa (ylläolevassa kuvassa) näytti jo vähän paremmalta ja mikä parhainta niin värikkäältä! Halusin planneriin myös seurannan pyöräilylle ja kuntosalille. Tällä tavoin sain tehtyä myös viikkotavoitteita liikkumisen suhteen.

Alla oleva aukeama on tältä viikolta. Yövuoroissa innostuin tekemään tarroja wordilla. Sain tehtyä hauskoja pyöräily -ja kuntosaliaiheisia tarroja, josta lisää toisella kertaa. Muutoin lähes kaikki tarrat on tulostettu netistä ilmaisilta sivustoilta. Tein myös omista valokuvista yhden arkin tarroja ja osassa niistä on jokin tärkeä teksti, kuten alla olevassa kuvassa tarra "hello summer" koivukujasta.


Ja vielä kuva seuraavan viikon aukeamasta. Nyt alkaa olla jo väriä ja aukeama täynnä kaikkea ihanaa, mistä tykkään. Myös tyhjää tilaa olen nyt jättänyt, sillä tarkoitus on tulostaa myös kuvia viikon aikana tapahtuneista asioista.

Ihailen suuresti muiden kauniita plannereita, varsinkin Happy Planner on niin ihana, että se joskus vielä hankittava! Harjoittelen nyt kuitenkin tämän kirjan loppuun. Jokaisen kuukauden loppussa on monthly tracker, jossa on pyöräilykilometrit ja toisessa kodinaskareita. Siitä on sitten helppo tarkistaa, koska on vaikka vaihdettu lakanat tai kukat kasteltu :)Tuliko inspiraatiota omaan kalenteriin tai joko sinulla on oma planner?

0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)