Mitä kuuluu?

28 huhtikuuta Katsuja 0 Comments

Kesähän on jo ihan nurkan takana! Viikonloppuna juhlitaan vappua ja monesti toukokuussa on ollut jo tosi lämmintä. Olikohan parisen vuotta sitten toukokuussa, kun poltin itseni aika pahasti aurinkoa ottaessa. Loppu kesänä ei silloin kyennyt aurinkoa samalla lailla ottamaan. Ehkäpä siitä viisastuneena en tee samaa virhettä tänä vuonna. Voihan sitä ainakin yrittää.

Mitäs tänne muuta kuuluu? Töitä ja vapaa-aikaa. Töissä jätin nyt virikeohjaajan työt ja teen taas yli kahden vuoden tauon jälkeen kolmivuorotyötä. Nyt on virikehommat nähty. Tykkäsin kyllä kovasti, mutta oma jaksaminen oli välillä äärirajoilla. Aluksi oli mukavaa olla monessa mukana, mutta viimeinen vuosi on ollut aika raskasta. Ei ole ollut oikein motivaatiota ja huomasin, että tein mieluummin hoitotyötä. En tietenkään kaikkea viriketoimintaa unohda, mutta nyt voin keskittyä yhden ryhmäkodin vanhuksiin, kun virikeohjaajan työssä ryhmäkoteja oli kolme. Jos jotain kivaa keksit tehdä asukkaiden kanssa niin teit sen sitten jokaisessa kolmessa kodissa. Kolmannen kerran tehtynä se ei ollutkaan enää niin hauskaa itselle. Nyt hoitajana ryhmäkodissa voin antaa itsestäni vähän enemmän ja voin panostaa asioihin eri tavoin. 

Se niistä työkuvioista. Vapaa-aika on mennyt treenatessa, pyöräillessä sekä neuloessa sukkia. Laskin jokunen aika sitten, että olen neulonut kymmenet parit villasukkia tänä vuonna.

Tässä muutamat alkuvuonna tehdyt sukat.
Läskipyörä on nyt vaihdettu maantiepyörään työmatkoille, mutta muutaman kerran olemme miehen kanssa käyneet metsässä ajelulla. Aika erilaista polkea talvella lumessa polkuja pitkin kuin lumien sulattua. Sanotaanko nyt näin, että pirun vaikeaa! Tarvitaan paljon enemmän rohkeutta, mutta kyllä sitä rohkenee kun vaan lähtee ajelulle poluille.


Tällä pyörällä nyt pääsääntöisesti ajelen kesän ajan. Eilen poksahti eturengas työmatkalla, mitä ei ollut käynyt vielä kertaakaan. Onneksi en ollut missään pidemmällä matkalla! Tästä viisastuneena kävin ostamassa satulalaukun, johon pitää hankkia vähän tarvikkeita jos kumi puhkeaa jossain kaukana. Kerran on käyty ajelulla Pyhäjärven ympäri. Niin ja sunnuntaina alkaa kilometrikisa, olethan mukana ajamassa?



Kirjoittelen kuntosalitreeneistä ja villasukista lisää myöhemmin! Ja nyt oikeasti täytyy tsempata tämän kirjoittelun kanssa, vaikka tuskin kovin moni käy täällä lukemassa :)


0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)