Viikkoaukeama

08 tammikuuta Katsuja 0 Comments

Alkuviikosta esittelin tämän vuoden kalenterini. Ja tässä tulee lupaamani esittely viikkoaukeamasta. Tyhjät sivut pois kalenterista, jotta koristelu on helpompaa. Numerotarrat olen laittanut jo etukäteen, että tiedä mikä viikko on milloinkin. Valitettava painovirhepaholainen teki tepposen, mutta en jaksanut tehdä pienen virheen takia uusia aukeamia.


Viikkoaukeaman koristelun aloitan yleensä vasemmasta reunasta, eli "this week" laatikosta. Siihen tulee tarra, johon merkitsen työvuorot sekä kaksi tai kolme viikko tarraa, johon merkitsen mm. kuntoilun ja opiskelun. Teen aukeaman yleensä aika lailla fiiliksen mukaan. Tälle viikolle tuli paljon kultaa ja mustaa. Jätän jonkin verran tilaa myös muistiinpanoille ja menoille, joten loppukoristelut teen usein jälkikäteen.


Ihania tarroja saa mm. My Planner Envy -blogista. Tuolta saa Erin Condren Life Planneriin sekä Happy Planneriin tarroja tulostettua. Kannattaa tarkkaan katsoa minkä kohdalta lataa, kun tarroissa on koko eroja ECLP:n ja THP:n välillä.

Omaan kalenteriin mahtuu ECLP-kokoiset tarrat.

Yläpalkin planner osiosta löydät muokattavan ja tulostettavan viikkoaukeaman, jos haluat kokeilla tätä mallia. Lataa tiedosto ja avaa se wordilla. Siellä pääset muokkaamaan ulkoasua.

0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)