Mikä mania?

01 lokakuuta Katsuja 0 Comments

No, tietenkin kalenterimania! Ja kyllä tähän voi kulua "mania"ja paljon :)

Kalentereita on moneen lähtöön, mutta oletko ajatellut että kalenterikin voi olla söpö ja värikäs? Itsekin joskus käytin liiton kalenteria, mutta ei sitä huvittanut katsoa kun oli niin tylsän näköinen. Värikynät, tarrat ja teipit kehiin niin johan kalenterin käyttäminen on miellyttävää. Ja monesti vuoden lopuksi nämä liiton kalenterit heitetään menemään, niin kuin minäkin olen tehnyt. Nyt, kun kalenteriin alkaa panostaa niin eihän sitä voi heittää pois! Kalenterin koristelu on mukavaa ja terpeuttista puuhaa. Nykyisin järjestetään myös kalenterintuunaus -iltoja innokkaimpien harrastajien kesken. Omaan kalenteriin voit vaikka tulostaa kännykällä otettuja kuvia muistoksi ja samalla kalenteri toimii myös muistona!


Happy Planner, Color Crush, Erin Condren, Filofax, Bullet journal jne. näitä on moneen lähtöön ja kannattaakin miettiä kalenteri omiin tarpeisiin. Kaikki ovat yhtä kauniita! Koska itse en osannut päättää minkä noista halusin niin hankin kannet nettikaupasta ja tein itse viikkoaukeamat. Kyllä, nuukuus iski ja mitäpä minä en tekisi itse? Luulen, että oma kalenterini menee filofax -kategoriaan, jos en ole aivan väärässä.

Tarra-arkit tulostan lähinnä Pinterestin kautta ja niitä on sinne kertynyt aika mukavasti. Tallennettuja arkkeja pääset katsomaan tästä.

Kesällä hankitulla leikkurilla tarra-arkit leikkaantuvat muotoon hetkessä, joten saksia ei tarvita! Vain taivas on rajana, kun koristelet kalenteria! Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa. Tee kalenteristasi juuri sinun näköinen!


 Aukeama ennen ja jälkeen koristelun


Tältä näyttää tuleva viikko ennen merkintöjä. Yleensä jätän koristelut aluksi vähäiseksi, sillä saatan koristella aukeamaa viikon aikana useamman kerran tai sitten viikon lopuksi. Tästä on tullut minulle melkein terapeuttista toimintaa. Voin uppoutua koristelemaan aukeamia jopa pariksi tunniksi. Yleensä lähestyn viikkoa jonkun teeman tai värin kautta. Näitä tehdessä luovuus lähtee ihan uusille raiteille ja kalenterimanian parissa on tullut paljon uusia ideoita muihinkin kädentaitoihin. 


Käy tutustumassa kalenterimanian nettisivuihin sekä facebook-ryhmään!

0 kommenttia :

Kommentit piristävät, kiitos :)